Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemukseen!

 

Täällä voit siis tehdä hakemuksen. Täytä alla olevat kentät järjestyksessä ja lähetä hakemus. Ylläpito tarkistaa hakemukset kunhan ehtii. Voit luoda klaanikissan, erakon tai kotikisun. Muista lukea jokainen kohta tarkasti. *-merkki edessä tarkoittaa, että kohta on pakko täyttää. Jos luot erakon tai kotikisun, voit laittaa nimien kohdalle vain pelkän: Nimi:. Luitaan myös säännöt? Toivottavasti! Noudatathan niitä? Toivottavasti! Antoisia hakemuksenkirjoitushetkiä!

 

*Nettinimi: Nimi jolla liikut netissä. Ei siis omaa nimeäsi.

Pentunimi: Jos aloitat pennusta, laita tähän nimesi. Pentunimi loppuu poikkeuksetta sanaan -pentu. Laita tähän kohtaan nimi jonka kissat tietävät. Esim. Raitapentu. Älä laita nimeä, jota kissat eivät tiedä. Esim. Lapiopentu. 

*Oppilasnimi: Jos aloitat oppilaasta tai pennusta, on sinun laitettava tähän nimesi. Oppilasnimi loppuu poikkeuksetta sanaan -tassu. Laita tähänkin kohtaan nimi jonka kissat tietävät. Esim. Raitatassu. Jos aloitat pennusta nimen alku pysyy samana, kun penunimessäkin. Älä laita nimeä jota kissat eivät tiedä. Esim. Lapiotassu.

Soturinimi: Laita tähän kissasi soturinimi. Nimen päätteitä on monenlaisia. Yleisimpiä päätteitä ovat esim. turkki, häntä, kynsi, silmä, karva ja käpälä. Nimesi olisi siis esim. Raitaturkki. Huomaa, että jos jätät kohdan tyhjäksi, Ylläpito päättää soturinimesi.

*Sukupuoli: Onko kissasi naaras (tyttö) vai kolli (poika)?

*Arvo: Onko kissasi oppilas, parantajaoppilas vai pentu. Et voi luoda suoraan soturia, ellei sinulla ole siihen erillistä lupaa. Muista kysyä parantajaoppilaaseen aina lupa vieraskirjassa. Voit tehdä tietenkin myös erakon tai kotikisun.

*Klaani: Myrsky- Joki- Tuuli- vai Varjoklaani? 

*Ulkonäkö: Kuvaile kissasi ulonäköä vähintään kahdeksalla kunnollisella lauseella. Sinun pitää kysyä Ylläpidolta lupa vieraskirjassa, jos haluaisit tehdä esim. sokean kissaan. Et saa tehdä kissastasi täysin mielikuvituksellista. Jätä pinkit turkit ja sarvet suosiolla pois.

*Luonne: Kerro kissasi luonnetta vähintään kahdeksalla kunnollisella lauseella. Täytä kohta mahdollisimman realistisesti. Kissasi ei voi olla samaan aikaan villi ja rauhallinen. Mainitse luonteessa myös mihin kissasi uskoo, vai uskooko mihinkään.

*Taidot: Kerro tässä mitä kissasi osaa ja mitä se ei osaa. Taitojen pitää olla tasapainossa. Hyviä ja huonoja taitoja pitää olla saman verran.

Menneisyys: Onko kissallasi menneisyyttä, josta haluat kertoa? Voit mainita emon ja isän, sekä sisarukset, mutta älä sano nimiä, ellei kissasi ole pentuhakemuksista.

Suku&Suhteet: Tässä kohdassa luettelet kissasi sukulaisia. Saat laittaa tämän kohdan vain, jos kissasi on pentuehakemuksista. Laita nimet tällä lailla:

Isä: Susihäntä (Varjoklaani)

Ei tällä tavalla:

Isä: Susihäntä, Varjoklaani

Tämä helpottaa Ylläpitoa hakemuksien katsomisessa, sillä jos kissallasi on vaikka monta sisarusta, niin hakemusta on vaikea katsoa, jos erottelet nimen ja klaanin pilkulla.

Muuta: Onko sinulla muuta kerrottavaa kissastasi? Jos teet kotikisun laita tähän kohtaan saako kissa käydä kaksijalanpesän ulkopuolella.

Toiveet: Onko kissallasi toiveita?

Pelot: Onko kissallasi pelkoja?

 

 

Liittymistilanteet:

Myrskyklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.

Jokiklaani: Mahtuu! Klaanissa on jo parantajaoppilas.

Tuuliklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.

Varjoklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.

Erakot&Kotikisut: Mahtuu!

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: A.S.T.E.

24.04.2017 16:52
Hakemukset katsottu. Vastaus näkyy hakemuksen alla.

-------------------------------------------------------------- ----------------------

Nimi: KettuKarkki

24.04.2017 16:45
Nettinimi: Kettukarkki

Pentunimi: Herukkapentu

Oppilasnimi: Herukkatassu

Soturinimi: Herukkakuono

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Pentu

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Punertavan-ruskea aika lyhyt turkki. Herukkakuonon oikea etutassu on musta. Hänen muut tassunsa ovat valkeita. Herukkakuonolla on siniset silmät. Naaraalla on vaaleanpunaisen-harmaat polkuanturat. Myös hänen kuononpäänsä on vaaleanpunaisen-harmaa. Herukkakuono on aika pienikokoinen. Hänen viiksensä ovat valkeat. Herukkakuonon hännänpäähän on valkoinen.

Luonne: Herukkakuono on ystävällinen. Naaras on myös utelias. Hän yleensä änkee kaikkeen mukaan. Hän tutustuu mielellään uusiin kissoihin. Yleensä Herukkakuono toimii ennen kuin ajattelee. Jälkikäteen hän kuitenkin katuu, jos hän teki jotain luvatonta. Kun Herukkakuono on ärsyyntynyt, hän nostaa häntänsä pystyyn, ja köyhistä selkänsä. Naaras uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.

Taidot: Herukkakuono on hyvä hyppimään. Naaras on myös hyvä taistelemisessa. Herukkakuono on hyvä kiipeilijä. Herukkakuono on huonompi piiloutumisessa, eikä hän siten myöskään ole hirveän hyvä saalistamisessa. Herukkakuono on huonompi juoksemaan.

Menneisyys: Syntyi emolleen Sinisiivelle ja isälleen Saniaistähdelle, hiirenkorvan aikaan, veljensä Kalliopennun kanssa.

Suku&Suhteet:

Emo: Sinisiipi (Myrskyklaani)

Isä: Saniaistähti (Myrskyklaani)

Veljet: Kalliopentu (Myrskyklaani)

Isän emo: Ilosydän (Myrskyklaani)

Isän isä: Taivasmieli (Myrskyklaani, Tähtiklaani)

Setä: Sorahäntä (Myrskyklaani)

Emon emo: Ruosteraita (Myrskyklaani, Tähtiklaani)

Emon isä: Pöllökasvo (Jokiklaani, Tähtiklaani)

Eno: Pikkupentu (Myrskyklaani, Tähtiklaani)

Muuta: Herukkahelmellä on myös Jokilaanilaisen verta, emonsa puolelta. Herukkakuono on myös harvinaisen hyvä törmäilemään.

Toiveet: Kunnioitetun soturin arvo.

Pelot: Mokata muiden edessä tärkeällä hetkellä.

Vastaus:

Hyväksytty!

- A.S.T.E.

Muista myös vastedes kiinnittää huomiota kirjoitusvirheisiin. Lisäksi huomasin, että yhdessä kohdassa luki Herukkakuonon sijasta Herukkahelmi.

-Koirafani

Nimi: Koirafani

23.04.2017 08:04
Hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.

------------------------------------------------------- ----------------------------

Nimi: Perrofani

23.04.2017 00:36
Nettinimi: Perrofani

Pentunimi: Vadelmapentu

Oppilasnimi: Vadelmatassu

Soturinimi(tässä tapauksessa parantajanimi): Vadelmanenä

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Pentu

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Vadelmanenällä on pehmeä valkoinen turkki. Naaraan silmät ovat tummansiniset. Vadelmanenän hännänpää on musta. Myös naaraan etutassut ovat mustat. Vadelmanenän nimi tulee tämän nenänpäästä, joka muistuttaa väriltään vadelmaa. Naaraalla on mustat kynnet, ja ne ovat melko lyhyet. Vadelmanenän viikset ovat valkoiset. Vadelmanenä ei ole kovinkaan suurikokoinen.

Luonne: Vadelmanenä on pirteä ja ahkera kissa. Kissa on kuitenkin tarvittaessa hyvä kuuntelija. Vadelmanenä viihdyttää mielellään pentuja, ja keksii hauskoja leikkejä. Vadelmanenä omaa hyvän mielikuvituksen, ja hyödyntää sitä niin leikkien keksimiseen, kuin luoviin ratkaisuihinkin. Vadelmanenästä saa helposti ystävän, mutta hänen luottamuksensa on helppo menettää. Jos naaras suuttuu jollekulle, niin hän välttelee vihansa kohdetta, ja kiertää tämän huolella ainakin ketunmitan päästä. Jos Vadelmanenää ärsyttää, sen kyllä huomaa. Ärsyyntyneenä naaras tiuskii kaikille, paitsi ehkä päällikölle. Vadelmanenän usko Tähtiklaaniin on vahva.

Taidot: Vadelmanenä omaa mainion hajuaistin. Naaraan taistelutaidot tosin eivät ole kummoiset. Saalistus ei suju laisinkaan, mutta Vadelmanenällä on melko hyvä muisti.

Toiveet: Vadelmanenä haluaisi paljon ystäviä.

(Tämä on se tuleva parantajaoppilas :D)


Vastaus:

Hyväksytty! Virtakukka hoitaa sinua.

-Koirafani

Nimi: Koirafani

22.04.2017 09:31
Hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.

------------------------------------------------------- ----------------------------

Nimi: Nöpötti

22.04.2017 09:28
Nettinimi: Nöpötti

Pentunimi: Leijonapentu

Oppilasnimi: Leijonatassu

Soturinimi: Leijonasydän

Sukupuoli: Kolli

Arvo: Pentu

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Leijonasydän on kultaruskea. Hänellä on vihreät silmät. Kollilla on selässä todella vaaleita raitoja. Hänen vasen korvansa on tummanruskea. Leijonasydämellä on pitkä häntä. Hänellä on pörröinen turkki. Kollin karva on aika lyhyttä. Kolli on todella pienikokoinen. Kollin hampaat ja kynnet ovat valkeat ja terävät. Kollin kuono on musta. Leijonasydämen polkuanturat ovat vaaleanpunaiset.

Luonne: Leijonasydän on villi. Hän tutustuu muihin todella helposti. Myös häneen itseensä tutustuu helposti. Kolli uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Hän viihtyy muiden seurassa. Leijona sydän on rohkea. Hän on myös aika puhelias. Leijonasydän on aika utelias.

Taidot: Leijonasydän on loistava saalistaja ja taistelija. Hypyt eivät onnistu kovinkaan hyvin. Leijonasydän ei myöskään ole nopea.

Menneisyys: Syntyi Myrskyklaaniin kahdelle soturille. Eräänä päivänä vanhemmat katosivat, eikä heitä sen koommin nähty.

Toiveet: Kumppani, pentuja ja kunnioitusta.

Pelot: Tulla uudestaan hylätyksi.

Vastaus:

Hyväksytty! Kukkakynsi hoitaa sinua.

-Koirafani

©2017 Huurrelehti - suntuubi.com