Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemukseen!

 

Täällä voit siis tehdä hakemuksen. Täytä alla olevat kentät järjestyksessä ja lähetä hakemus. Ylläpito tarkistaa hakemukset kunhan ehtii. Voit luoda klaanikissan, erakon tai kotikisun. Muista lukea jokainen kohta tarkasti. *-merkki edessä tarkoittaa, että kohta on pakko täyttää. Jos luot erakon tai kotikisun, voit laittaa nimien kohdalle vain pelkän: Nimi:. Luitaan myös säännöt? Toivottavasti. Noudatathan niitä? Toivottavasti. Antoisia hakemuksenkirjoitushetkiä!

 

*Nettinimi: Nimi jolla liikut netissä. Ei siis omaa nimeäsi.

Pentunimi: Jos aloitat pennusta, laita tähän nimesi. Pentunimi loppuu poikkeuksetta sanaan -pentu. Laita tähän kohtaan nimi jonka kissat tietävät. Esim. Raitapentu. Älä laita nimeä, jota kissat eivät tiedä. Esim. Lapiopentu. 

*Oppilasnimi: Jos aloitat oppilaasta tai pennusta, on sinun laitettava tähän nimesi. Oppilasnimi loppuu poikkeuksetta sanaan -tassu. Laita tähänkin kohtaan nimi jonka kissat tietävät. Esim. Raitatassu. Jos aloitat pennusta nimen alku pysyy samana, kun penunimessäkin. Älä laita nimeä jota kissat eivät tiedä. Esim. Lapiotassu.

Soturinimi: Laita tähän kissasi soturinimi. Nimen päätteitä on monenlaisia. Yleisimpiä päätteitä ovat esim. turkki, häntä, kynsi, silmä, karva ja käpälä. Nimesi olisi siis esim. Raitaturkki. Huomaa, että jos jätät kohdan tyhjäksi, Ylläpito päättää soturinimesi.

*Sukupuoli: Onko kissasi naaras (tyttö) vai kolli (poika)?

*Arvo: Onko kissasi oppilas, parantajaoppilas vai pentu. Et voi luoda suoraan soturia, ellei sinulla ole siihen erillistä lupaa. Muista kysyä parantajaoppilaaseen aina lupa vieraskirjassa. Voit tehdä tietenkin myös erakon tai kotikisun.

*Klaani: Myrsky- Joki- Tuuli- vai Varjoklaani? Voit myös luoda kuolleen kissan, joten tähän kohtaan kelpaa myös Tähtiklaani tai Pimeyden Metsä.

*Ulkonäkö: Kuvaile kissasi ulonäköä vähintään kahdeksalla kunnollisella lauseella. Sinun pitää kysyä Ylläpidolta lupa vieraskirjassa, jos haluaisit tehdä esim. sokean kissaan. Et saa tehdä kissastasi täysin mielikuvituksellista. Jätä pinkit turkit ja sarvet suosiolla pois.

*Luonne: Kerro kissasi luonnetta vähintään kahdeksalla kunnollisella lauseella. Täytä kohta mahdollisimman realistisesti. Kissasi ei voi olla samaan aikaan villi ja rauhallinen. Mainitse luonteessa myös mihin kissasi uskoo, vai uskooko mihinkään.

*Taidot: Kerro tässä mitä kissasi osaa ja mitä se ei osaa. Taitojen pitää olla tasapainossa. Hyviä ja huonoja taitoja pitää olla saman verran.

Menneisyys: Onko kissallasi menneisyyttä, josta haluat kertoa? Voit mainita emon ja isän, sekä sisarukset, mutta älä sano nimiä, ellei kissasi ole pentuhakemuksista.

Suku&Suhteet: Tässä kohdassa luettelet kissasi sukulaisia. Saat laittaa tämän kohdan vain, jos kissasi on pentuehakemuksista. Laita nimet tällä lailla:

Isä: Susihäntä (Varjoklaani)

Ei tällä tavalla:

Isä: Susihäntä, Varjoklaani

Tämä helpottaa Ylläpitoa hakemuksien katsomisessa, sillä jos kissallasi on vaikka monta sisarusta, niin hakemusta on vaikea katsoa, jos erottelet nimen ja klaanin pilkulla.

Muuta: Onko sinulla muuta kerrottavaa kissastasi? Jos teet kotikisun laita tähän kohtaan saako kissa käydä kaksijalanpesän ulkopuolella.

Toiveet: Onko kissallasi toiveita?

Pelot: Onko kissallasi pelkoja?

 

 

Liittymistilanteet:

Myrskyklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka varattu.

Jokiklaani: Mahtuu! Klaanissa on jo parantajaoppilas.

Tuuliklaani: Mahtuu! Klaanissa on jo parantajaoppilas.

Varjoklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.

Erakot&Kotikisut: Mahtuu!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Koirafani

17.07.2017 14:10
Alla olevat hakemukset katsottu.

----------------------

Nimi: Kittafani

14.07.2017 10:14
Nettinimi: Kittafani

Nimi: Makkara

Sukupuoli: Kolli

Arvo: Kotikisu

Ulkonäkö: Makkara on laiha karvaton kissa, jolla on keltaiset silmät. Hänellä on pitkä ohut karvaton häntä ja taallidta isommat korvat. Hänellä on pienet tassut ja hyvin lyhyet kynnet. Hänellä on pitkät tuulessa huojuvat viikset. Hänen oikeassa korvassa on pieni lovi. Hänellä on todella lyhyet, mutta petollisrn terävät hampaat. Makkaralla näkyy myös kylkiluut. Hänellä on myös pitkät jalat, joilla on helppo hypätä.

Luonne: Makkara on luonteeltaan vihainen ja äkkipikainen. Hän ei ole lainkaan ystävällinen. Hän ei kunnioita muita kissoja. Hän vihaa itseään niin paljon, koska on mielestänsä ruma ja laiha. Hän valehtelee muille kissoille jatkuvasti. Hän pitää toisten kissojen kiusaamisesta ja pelottemisesta. Mutta Makkara toivoisi myös ystäviä, mutta se ei onnistu. Hänellä oli joskus kauan sitten ystävä, mutta hylkäsi tämän, koska haukui tätä. Hän ei haluaisi enää tavata muita kissoja. Hän on kyllä joskus haaveillut klaanielämästä, mutta ei uskaltaisi oikesti pyytää sitä.

Taidot: Hyvä taistelemaan ja saalistamaan. Huono kiipeämään ja uimaan.

Pelot: Makkara pelkää, että suuri kissajoukko tulisi kiusaamaan häntä.

Vastaus:

Hyväksytty!

Kiinnitä jatkossa huomiota enemmän kirjoitusvirheisiin. Luonne on ehkä hieman omituinen, mutta se menee tällä kerralla läpi. Ulkonäössäkin tuo kohta: Hänellä on pitkät tuulessa huojuvat viikset on hieman kummallinen.

-Koirafani

Nimi: Ramppa

12.06.2017 16:28
Oppilasnimi: Tervaassu

Soturinimi: Tervaturkki

Arvo: Oppilas

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Tervatassu on tervan värinen kolli, jolla on siniset silmät. Hän on rakenteeltaan solakka. Hänellä on hyvin pitkät jalat, joilla on helppo juosta. Hänen
turkki on sileää ja lyhyttä karvaa. Hänellä on aika lyhyt häntä, jonka turkki on samanlaista kuin muissa kohdissa. Hänen kuononsa on vitivalkoinen ja siinä on pieniä mustia laikkuja. Hänen hännänpää on valkoinen ja siinäkin voi huomata mustat pienet laikut. Hänellä on pitkät viikset, jotka roikkuvat alaspäin. Hän omistaa terävät puhtaanvalkoiset hampaat, joilla on helppo purea. Hänellä on terävät kynnet, joilla on helppo saalistaa. Hän on niin utelias laiha, että hänellä näkyy kylkiluutta, hän nirsoilee ruuasta. Hänellä ei janäy yhtään lihastaui, ja häntä luullaan heikoksi, vaikka hän on hyvä taistelija.

Luonne: Tervatassu on luonteeltaan todella villi. Hänen on vaikea keskittyä usein, koska hän villiintyy. Hän on kuitenkin ystävällinenp klaaniaan kohtaan. Hän kiusoittelee muita tahallaan. Tämä kolli ei suutu helposti, vaan keksii aina hauskoja asioita. Hän on villeytensä vuoksi hyvin utelias ja hän työntää kuononsa muiden asioihin ja siitä seuraa ongelmia. Hä uskoo Tähtiklaanin, koska haluaa jatkaa elämäänsä vielä pitkään.

Taidot: Hän on hyvä taistelemaan ja kiipeämään. Hän huono saalistamaan ja vaanimaan.

Pelot: Tervatassu pelkää, että hänet unohdetaan.Vastaus:

Valitettavasti en voi hyväksyä hakemustasi. ): Ensinnäkin nettinimesi puuttuu hakemuksen sisällöstä. Sen lisäksi Tervaturkin sukupuoli puuttuu. Voisimme kyllä hyväksyä hakemuksesi jos pelkkä sukupuoli puutuisi. Hakemuksessa pitäisi myös kuvailla kissaa hänen soturi-/parantajanimellään. Tässä hakemuksessa kutsuit Tervaturkkia Tervatassuksi. Muutenkin ulkonäössä oli monta asiaa jotka eivät sinne kuulu, esim. hän nirsoilematta ruoasta. Tämä kuuluisi enemmänkin muuta-kohtaan. Sinuna kiinnittäisin myöskin huomiota enemmän kirjoitusvirheisiin. Virheiden takia hakemusta on vaikeampi lukea, ja tulkita. Tämän varalta kannattaa tarkistaa hakemus aina ennen lähettämistä.
Kun korjaat nämä virheet hakemuksesi hyväksytään varmasti. ;)

- A.S.T.E YP

Nimi: A.S.T.E.

10.06.2017 11:18
Hakemukset katsottu. Vastaus näkyy hakemuksen alla.

-------------------------------------------------------------- ----------------------------

Nimi: Catty

06.06.2017 15:39
Nettinimi: Catty

Pentunimi: Pyörrepentu

Oppilasnimi: Pyörretassu

Soturinimi: Pyörremyrsky

Arvo: Pentu

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Pyörremyrsky on melko roteva tummanharmaa kolli. Pyörremyrskyn lavat ovat todella leveät, mikä saa kollista ehkä hieman hurjan ja pelottavankin näköisen. Kollilla on keltaiset silmät, joissa hiukan hurja katse. Turkki Pyörremyrskyllä on pehmeää, joka ei ole liian ohut, muttei myöskään liian paksu. Turkin kunto on sitten vähän niin ja näin; aina ei Pyörremyrsky jaksa turkistaan pitää huolta, vaan kolli on ihan tuttu näky metsässä sotkuisellakin turkilla, mikä saa vähän muut kissat pyörittelemään silmiään. Kollin kynnet ovat erittäin terävät ja hiukan kellertävät, samoin on hampaiden laita. Pyörremyrskyllä on pitkät valkoiset viikset, sekä mustat kuono ja anturat. Kollin häntä ja korvat ovat normaalin kokoiset.

Luonne: Pyörremyrsky on luonteeltaan melko villi, joskus täysi-ikäisenäkin saattaa käyttäytyä kuin pentu. Kolli on myös erittäin rohkea ja, jos joku klaanitoveri on pulassa, on aina rientämässä auttamaan. Se ei aina ole turvatonta, kolli voi helposti asettaa itsensä hengenvaaraan, jolloin jolloin Pyörremyrskykin pitää pelastaa. Joskus kolli voi olla hieman uhkarohkeakin, mikä ei siis todellakaan aina ole hyväksi. Villiidyestään huolimatta, Pyörremyrsky on pidetty kissa Varjoklaanissa, eikä tämä aina edes ole villi. Rauhallinen ei kuitenkaan ehkä, mutta kolli osaa rauhoittua omalla tavallaan. Pyörremysrky suuttuu melko nopeasti. Kun tuo suuttuu, on hän useimmiten todella vihainen ja vaikea lepyttää.

Taidot: + Taistelu
+ Juokseminen
- Tasapaino
- Jäljittäminen

Menneisyys: Pyörremyrsky syntyi Varjoklaaniin emolleen ja isälleen siskonsa kanssa. Valitettavasti emo ja sisko kuolivat poikimiseen, jolloin isä teki itsemurhan.

Toiveet: Haluaisi hyvän aseman klaanissa, joka voi johtaa jopa päällikyyteen. Mahdollisesti myös kumppani ja pentuja.

Pelot: Pyörremyrsky pelkää petetyksi tulemista.

Vastaus:

Hyväksytty!

Todella hyvä hakemus. :) Siitä kymmenen pistettä, ja papukaijamerkki. Tervetuloa liittyneeksi. Mietin kuitenkin tuota yhtä kohtaa, jossa luki, että: turkki Pyörremyrskyllä on pehmeää, joka ei ole liian ohut, muttei myöskään liian paksu. Olisin itse nimittäin laittanut tuohon kohtaan: Pyörremyrskyn turkki on pehmeä, ei liian ohut, muttei myöskään liian paksu. Myöskin sukupuoli oli unohtunut, mutta esim. ulkonäöstä pystyy päättelemään, että Pyörremyrsky on kolli.
Tämä ei kuitenkaan haittaa. ;)

-A.S.T.E. YP

Nimi: Koirafani

18.05.2017 18:16
Hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.
----------------------------------------------------------- --------

Nimi: Voikukka

18.05.2017 17:31
Nettinimi: Voikukka

Soturinimi: Yksisarvismieli

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Soturi

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Yksisarvismieli on valkea. Hänen silmänsä ovat kirkkaan siniset. Tuon häntä on vaaleanpunainen ja pitkä. Naaras on pienehkö, mutta hänen jalkansa ovat pitkät. Yksisarvismielen kynnet ja hampaat ovat pitkät ja tylpät. Hänen polkuanturat ovat vaaleanpunertavat. Tuon nenä on musta. Hänen silmänsä ovat pyöreät. Naaraan turkki on sileä ja paksu.

Luonne: Yksisarvismieli on iloinen. Hän uskoo Tähtiklaaniin. Naaras on aktiivisesti mukana kaikessa. Tuo suojelee klaaniaan vaikka henkensä uhalla. Yksisarvismieli pitää aina kiinni sopimuksesta. Soturi kunnioittaa muita klaaneja. Hänet on helppo saada ystäväksi. Tuo ei tapa mielellään.

Taidot: Hyvä saalistamaan ja juoksemaan. Huono taistelemaan ja tasapainoilemaan.

Toiveet: Kumppani, pentuja, oppilas ja päällikönpaikka.

//Tähän sata KP:t ja lupa yliluonnolliseen elukkaan

Vastaus:

Hyväksytty!

-Koirafani

Nimi: Koirafani

18.05.2017 07:20
Alla olevat hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.
----------------------------------------------------------- --------------------------

Nimi: Ghost

17.05.2017 20:05
Nettinimi: Ghost

Oppilasnimi: Myrkkytassu
Parantajanimi: Myrkkysilmä

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Parantajaoppilas->Parantaja

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Myrkkysilmä on pikimusta naaras. Myrkkysilmän kaikki muut tassut paitsi oikea etutassu, ovat harmaita. Myrkkysilmä on siro, ja näyttää hieman siltä, että olisi joskus nähnyt nälkää, eikä ole toipunut siitä kunnolla. Naaras on pienikokoinen ikäisekseen. Myrkkysilmän häntä on melkein kaksi kertaa hänen itsensä kokoinen. Myrkkysilmän vasemman silmän päältä menee iso ikuinen arpi, joka on ollut hänellä pennusta saakka. Arpi on pahan näköinen mutta Myrkkysilmä näkee sillä yhtä hyvin kuin toisellaankin. Naaraan silmät ovat harmaat ja ilkeän näköiset. Myrkkysilmän korvat ovat suipot. Naaraan viikset ovat harmaat ja lyhyet.

Luonne: Myrkkysilmä on sulkeutunut ja usein omissa oloissaan silloin kun hänellä ei ole mitään tekemistä. Naaras on äkkipikainen ja suuttuu myös helposti. Myrkkysilmä pitää parantajan hommistaan mutta hänen työskennelleessään naaraasta ei ole mitään juttuseuraa. Myrkkysilmä ei juttele muille ellei ole ihan pakko, tai, ellei hän kiusoittele muita. Myrkkysilmä tykkää kiusoitella leikillään muita. Naaras osaa hiljaisuutensa takia pitää salaisuudet todella hyvin. Myrkkysilmä pitää metsästyksestä vaikka pitkä häntä joskus häiritseekin. Naaras ihastuu helposti muihin vaikka ei sitä näytäkään. Naaras uskoo syvästi Tähtiklaaniin.

Taidot:
+ Kiusaaminen
+ Parantaminen
- Taistelu
- Ystävällisyys

Vastaus:

Hyväksytty!
Mestariksi tietenkin Paatasamasydän.

-Koirafani

Nimi: Paatsama

17.05.2017 18:53
Nettinimi: Paatsama

Oppilasnimi: Unikkotassu
Soturinimi: Unikkotuuli
Sukupuoli: Naaras
Arvo: Oppilas
Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Ulkonäkö: Ruumiinrakenteeltaan naaras on hoikka ja melko pienikokoinen. Jalat ovat melko pitkät, ja varsinkin takajalat ovat lihaksikkaat, minkä ansiosta naaras juoksee nopeasti. Kynnet ovat lyhyet ja läpikuultavat mutta erittäin vahvat ja terävät. Turkki on melko lyhyttä, mutta tuuheaa ja pehmoista. Väriltään turkki on hyvin vaalean ruskeaa. Maha, sekä kaula ovat kermanvalkeat, samoin jokaisen jalan, paitsi vasemman takajalan, tassut. Myös hännänpää on valkea. Naaraan kasvot ovat siitä erityiset, että niiden keskellä on suuri, epätasainen, puolet kasvoista peittävä valkoinen laikku. Näin ollen myös valkoisen kasvojenosan puoleinen, vasen korva on kokonaan valkoinen. Kaula on melko pitkä ja ohut. Kasvot ovat muodoltaan pyöreähköt, ja pentumaisen näköiset, mitä Unikkotuuli vihaa. Silmät ovat mantelinmuotoiset ja sumeahkon vaaleanvihreät. Nenä on hennon vaaleanpunainen, kuten kovat polkuanturatkin. Häntä on pitkä ja hieman hassun näköinen naaraan pieneen kokoon verrattuna. Naaraan selästä voi erottaa myös ohuenohuita, kermanvaaleita viiruja, jotka kulkevat häntään asti.

Luonne: Luonne: Ensitapaamisella naaras saattaa vaikuttaa ujolta ja melko hiljaiselta, mutta kun häneen tutustuu paremmin, hänestä paljastuu puhelias ja iloinen persoona. Hän ei pidä esimerkiksi suuren joukon edessä puhumisesta, naaras on parhaimmillaan omassa klaanissaan ja ystäväporukassaan. Ystävystyminen Unikkotuulen kanssa on melko helppoa, sillä hän yrittää olla ystävällinen kaikille. Hän on hyvin luotettava, eikä melkein koskaan paljasta muiden salaisuuksia toisille, ellei ole pakko. Naaras luonnollisesti pitää omaa klaaniaan parhaina kaikista, ja klaanissa vallitseva ryhmähenki on hänelle tärkeää. Muita klaaneja Unikkotuuli pitää hieman omituisina, ja käyttäytyy näiden seurassa melko varautuneesti. Naaras kiivastuu heposti, mutta antaa myös helposti anteeksi, sillä hän ei kestä riitelyä. Unikkotuuli ei pidä siitä, että joutuu myöntämään olleensa väärässä, ja on halutessaan hyvin itsepäinen. Jos naaras saa päähänsä jotain, on hänen päätään vaikea kääntää, ja tämän takia hän johdattaa usein sekä itsensä että ystävänsä hankaluuksiin. Joskus häneltä voi joutua pyytämään kunnioitusta vanhempiaan kissoja kohtaan. Taisteluhenkeä ja sisua naaraalta löytyy aivan riittämiin, ja hän aina valmis puolustamaan omaa klaaniaan. Jos joku loukkaa Unikkotuulen klaania tai vaikka ystävää, naaras on melkein heti uhittelemassa tuolle. Itsehillintää voisi siis häneltä toivoa hieman enemmän. Hän ihastuu melko helposti, muttei näytä sitä yleensä muille, ennen kuin on varma että toinen on myös ihastunut häneen. Naaras unelmoi että saisi tulevaisuudessa luotettavan kumppanin ja ehkä jopa pentuja. Kumppanina Unikkotuuli on lempeä, mutta ei turhan tarkka yksityiskohdista. Naaraan luonteelle on ominaista olla usein optimistinen, ja ehkä hieman sellainen muiden naurattaja. Hän ei kestä, kun muilla on paha olo, ja tuollaisessa tilanteessa hän jää usein sanattomaksi. Kasvaessaan vanhemmaksi Unikkotuuli muuttuu hieman rauhallisemmaksi, ja vähemmän holtittomaksi. Paniikkitilanteessa naaras toimii vaistomaisesti, ja tarttuu heti toimeen; tämä on yksi hänen hyvistä puolistaan. Unikkotuuli saattaa tuntemattoman näkökulmasta vaikuttaa melko ristiriitaiselta persoonalta, ja naaras toisaalta vasta etsii itseään, ja yrittää aina toimia oikein. Hän on huono tekemään päätöksiä ja asettamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Naaras uskoo Tähtiklaaniin, muuttei ehkä kovin vahvasti.

Taidot: Unikkotuuli on nopea juoksija, ja hyppii tarvittaessa korkealle, vaikkei hän ehkä siltä näytä. Lähitaistelussa naaras on melko helppo vastus, ellei hän onnistu väistämään jotakin liikettä. Metsästyksessä naaras on kohtalaisen hyvä, muttei mikään paras. Unikkotuuli omaa melko tarkan näköaistin, mutta kuuloaisti on taas hieman keskitasoa huonompi.

Toiveet: Unikkotuuli toivoo, että tulee hyväksi soturiksi ja saa luotettavan kumppanin, ehkä pentujakin.

Pelot: Naaraan suurin pelko on, että hän tulee hylätyksi tai petetyksi.

Vastaus:

Hyväksytty!
Mestarisi on Sydänliekki.

-Koirafani

Nimi: A.S.T.E.

16.05.2017 16:08
Hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.
----------------------------------------------------------- ---------------

Nimi: Ghost

16.05.2017 15:19
Nettinimi: Ghost

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Pentu->Soturioppilas

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Viimatuuli on pääasiassa vaaleanharmaa, mutta hänen etutassuissaan on valkoiset "sukat". Viimatuulen vasen korva on hopeanharmaa. Naaraan silmät ovat keltaoranssit. Naaraan häntä on pitkä naaraan muuhun kokoon verrattuna. Viimatuulen korvat ovat aika suipot. Naaraan kynnet ovat todella terävät. Naaraan hampaat ovat melko tylpät. Viimatuulen viikset ovat keskimittaiset ja valkoiset.

Luonne: Viimatuuli rakastaa käskeä ja pomotella muita. Naaras ei pidä siitä että häntä käsketään. Viimatuuli ei tottele melkein laisinkaan. Viimatuuli on todella rohkea, ja joskus jopa uhkarohkea. Naaras on melko koppava ja töykeä muita kohtaan. Naaras pitää muille ilkeilystä. Viimatuuli pitää yksin olemisesta. Viimatuuli on sulkeutunut ja naaraan luottamusta voi olla hankala saada. Naaras rakastaa kilpailemista, mutta vihaa sitä, että häviää täysin. Viimatuuli rakastaa metsästämistä. Uskoo Pimeyden Metsään.

Suku & suhteet:
Emo: Hunajalehti (Myrskyklaani)
Isä: Sorahäntä (Myrskyklaani)
Sisko: Ruskapentu (Myrskyklaani)
Veli: Aavapentu (Tähtiklaani)

//Tää on pentuhakemuksista

Vastaus:

Hyväksytty!

Hakemuksessa ei lukenut kissasi nimeä, mutta nimet menevät ilmeisesti näin:

Pentunimi: Viimapentu

Oppilasnimi: Viimatassu

Soturinimi: Viimatuuli

-A.S.T.E.

Nimi: Kaksisarvisananas

15.05.2017 19:47
Nettinimi: Kaksisarvisananas

Pentunimi: Ruskapentu

Parantajaoppilasnimi: Ruskatassu

Parantajanimi: Ruskalehti

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Pentu

Klaani: Myrskyklaani

ULkonäkö: Ruskapentu on kulllanruskea. Hän on pienikokoinen kaunis naaras. Hänen nenänsä on vaaleanpunainen. Naaraan karva on paksua ja tuuheaa niinkuin emollansa. Hänen silmänsä ovat siniset. Naaraan hännän turkki on tuuhea. Häntä on oudon pitkä ja turkki vähenee ylöspäin. SElästä saattaa löytyä mutama tummanruskea laikku. Häännän päässä on tummanrskea laikku.

Lonne: Ruskalehti on hieman ujo. Hän pitäytyy mieluiten omissa oloissaan. Jos ruskalehteä ärsytetään hänestä kuitenkin paljastuu oikein kipakka naaras. Ruskalehti uskoo pimeydenmetsään. Osaahan hän olla lempeäkin mutta kissan pitäisi olla hyvin läheinen. Hän ei mielellään juttele mutta vaikka pienikin loukkaus niin toinen puoli paljastuu sillä hän on hyvin herkkä.Hän on kyllä hyvä phumaan muut ympäri vaikka saadakseen tuoresaaliskasan parhaan saaliin. Naaras ei ystävysty kovin helposti.Hän pitää kuitenkin jos häntä kehutaan.

Taidot: Ruskalehdellä ei ole kovin hyvä yrttimuistimutta kyllä ne lopulta painuvat mieleen. Kiipeily ja taistelu sujuvat muitta mutkitta vaikka ne eivät parantajan taitoihin kuulukkaan. Saalistuksessa ei ole kehumista.

Menneisyys:
Ruskalehti syntyi vahinkopentuna Myrskyklaaniin eikä tiedä sukulaisistaan paljoa.

Suku&Suhteet:
Äidin isä: Uni (Erakko)
Äidin äiti: Tuntemton
Isä: Sorahäntä (Myrskyklaani)

//Pentuhakeista
Äiti. HUnajalehti (Myrskyklaani)
Sisko: Viimapentu (Myrskyklaani)
Veli: Aavapentu (Tähtiklaani)

Vastaus:

Hyväksytty!

En löytänyt kuin pari kirjoitusvirhettä, jotka eivät haittaa. :) Voisitko vielä vahvistaa viekussa, että olihan Ruskapennusta siis tulossa parantajaoppilas.

-A.S.T.E.

Nimi: Voikukka

15.05.2017 15:07
Nettinimi: Voikukka

Parantajanimi: Hunajaraita

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Parantaja

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Hunajaraita on vaaleanruskea, kaunis naaras. Hänen silmänsä ovat keltaiset ja suuret. Naaras on nuori ja näyttääkin hieman tähtikissalta kauniin ulkonäkönsä takia. Tuon häntä ja korvat ovat tuuheat ja molemmat keskikokoisia. Hunajaraidan kynnet ja hampaat ovat valkeat ja hyvin terävät, niillä voisi hyvinkin tappaa yhdellä sivalluksella. Naaraan tassut ovat hyvin lyhyet, mutta ei hän mikään pieni ole. Parantajan karva on sileää ja paksua, lumessa hänen on lähes mahdoton kävellä paakkujen tarttuessa turkkiin. Hunajaraidan polkuanturat, sekä kuono ovat kauniin vaaleanpunaiset.

Luonne: Hunajaraita on ulkonäöstään huolimatta villi ja hieman ilkeäkin. Naaras on ärsyttävä ja saa monet hermostumaan. Tuo on vaikea saada suuttumaan, mutta suuttuessaan hän on joskus tuhonnut leiriäkin. Hän saa helposti kaikki tottelemaan häntä ja siksi saakin tahtomansa. Hunajaraita uskoo Pimeyden metsään ja pitää Tähtiklaania pelkkänä pentujen satuna. Naaras olisi valmis soturiksi milloin vain, mutta hänen kohtalonsa ohjasi hänet parantajaksi. Parantaja ei halua kumppania tai ystäviä. Hän ei piittaa parantajalaista, eikä oikein noudata sitä. Hunajaraita ajattelee ystäviä pettureiksi, ensin saavat luottamuksen ja sitten PAM! Kaikki on mennyttä.

Taidot: Loistava taistelija ja yrttimuisti. Saalistus, hypyt tai piiloutuminen ei luonnistu. Hän on nopea ja hyvä parantaja, mutta kiipeily ei tulisi mieleenkään.

Suku&suhteet:
Emo: Uni(kuollut, erakko)
Isä: Tuntematon
Kumppani: Sorahäntä( Myrskyklaani)
Pennut: Viimapentu(Myrskyklaani), Joku(Myrskyklaani) ja Aavapentu(Tähtiklaani)

//Automaattihyväksytty

Nimi: A.S.T.E.

13.05.2017 08:11
Hakemukset katsottu. Vastaus näkyy hakemuksen alla.

------------------------------------------------------------------- ---------------

Nimi: Voikukka

12.05.2017 20:40
Nettinimi: Voikukka

Soturinimi: Mustaviiksi

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Soturi

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Mustaviiksi on valkea, valtava naaras. Tuon tassut ja kuono ovat mustat. Nenä ja polkuanturat ovat vaaleanpunertavat. Hänen silmänsä ovat kellertävät. Mustaviiksen kynnet ja hampaat ovat kellertävät, pitkät ja terävät. Naaraan turkki on lyhyttä ja karheaa. Hänen häntä on lyhyt ja karva ohenee sinne päin. Mustaviiksen korvat ovat suipot.

Luonne: Mustaviiksi vaikuttaa ensi silmäyksellä Pimeyden metsän kissalta, mutta oikeasti on aivan muuta. Naaras suojelee klaaniaan henkensä uhalla. Hän uskoo Tähtiklaaniin. Mustaviiksi ei tapa ketään ellei ole pakko. Hänellä on enemmän ystäviä kuin vihollisia. Naaras tunkee joka keskusteluun mukaan, vain saadakseen ystäviä. Tuo hankkiutuu usein vaikeuksiin, mutta puhuu itsensä niistä pois. Naaras tunkee nenänsä kaikkialle.

Taidot: Mustaviiksi on loistava saalistaja, kiipeilijä ja tasapainoilija. Taistelu, hypyt tai piiloutuminen ei suju.

//Täs on se sotkahomma

Vastaus:

Hyväksytty!

En huomannut kuin yhden kirjoitusvirheen, joka ei haittaa mitään. ;) Myös joihinkin kohtiin, joissa oli piste, olisi voinut sopia paremmin pilkku. :)

-A.S.T.E. YP

Ps. Mun puolesta Voikukka, saat tehdä automaattihyväksyttyjä hakemuksia. :)

Nimi: Koirafani

10.05.2017 07:32
Hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.
----------------------------------------------------------- ------------------

Nimi: Perrofani

09.05.2017 22:57
Nettinimi: Perrofani

Oppilasnimi: Helmitassu

Soturinimi: Helmiloiste

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Soturi(Käyttäisin siis tähän kisuun sen soturilipukkeen, eli Helmiloiste on kai soturi)

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Helmiloiste on tasaisen vaaleanharmaa naaraskissa. Naaraan selässä on kuitenkin valkoisia laikkuja, mutta ne eivät ole kovin isoja. Helmiloisteen silmät ovat jäänsiniset. Helmiloisteella on pörröinen harmaa häntä. Naaraan nenä on musta, ja polkuanturat samoin. Helmiloisteella on valkoiset viikset, ja kynnet. Naaraan kynnet ovat melko terävät. Helmiloisteen korvat ovat suipot.

Luonne: Helmiloisteella on paha tapa haalia yhdelle päivälle paljon tekemistä. Hän myös haluaa suoriutua tekemisistään hyvin. Vaikka muiden näkökulmasta se saattaa vaikuttaa hieman sekopäiseltä, niin Helmiloiste luottaa itseensä. Naaras on hyvin järjestelmällinen, ja suunnittelee asioita mielellään. Hänestä saa ystävän melko nopeasti, mutta naaras ei kerro omia mietteitään, tai muita asioitaan vieraille kovin helposti. Jos haluaa kuulla Helmiloisteen ajatuksista, on oltava todella läheinen ystävä. Todella läheisten ystäviensä puolesta naaras on valmis taistelemaan vaikka viimeiseen hengenvetoon. Helmiloiste on hyvin uskollinen klaanilleen ja Tähtiklaanille. Naaras ei milloinkaan voisi hylätä lähimmäisiään, sillä hän haluaa suojella heitä siltä kohtalolta, jonka itse sai osakseen.

Taidot: Helmiloiste on nopea juoksija, ja hyvä saalistaja. Taistelutaidot ovat melko vähäiset, mutta kyllä niillä hengissä selviää. Helmiloiste ei uskalla kiipeillä, eikä siksi osaa.

Menneisyys: Helmiloisteen vanhemmat hylkäsivät pentueensa ainoan pennun, tämän ollessa vain kaksi kuuta vanha.

//Eli kuten sanoin, niin käyttäisin tähän kissaan soturilipukkeeni :)

Vastaus:

Hyväksytty!

-Koirafani

Nimi: Koirafani

07.05.2017 16:41
Alla olevat hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.
----------------------------------------------------------- -------------------------------

Nimi: Nacho

07.05.2017 15:34
Nettinimi: Nacho

Soturinimi: Valkohanki

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Soturi (lupa Kevätriehasta)

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Valkohanki on lihaksikas ja isokokoinen kissa. Naaraan turkki on vitivalkoinen, ja se on todella pehmeää ja pörröistä. Turkki on usein takussa, ja Valkohanki joutuu käyttämään aikaa sen selvittämiseen. Valkohangen jalat ovat lihaksikkaat, mutta melko lyhyet muuhun kehoon verrattuna. Naaraalla on isot ja hieman kömpelötkin käpälät. Kynnet ovat väritykseltään valkoiset, rakenteeltaan lyhyet, mutta silti terävät. Valkohangella on keskipitkä häntä, jossa karva on tuuheaa ja pitkää. Valkohangen korvat ovat matalat ja paksut. Korvien takana on untuvanpehmeää turkkia. Naaraalla on kirkkaansiniset ja suuret silmät. Valkohangen kuono ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Naaraalla on hyvin pitkät ja melko ohuet viikset.

Luonne: Valkohankea voisi kuvailla hyvin rakastettavaksi kissaksi. Valkohanki on hyvin ystävällinen ja auttavainen, ja taipuu usein hetken suostuttelun jälkeen muiden tahtoon. Valkohangella on hyvä huumorintaju, ja hän suhtautuu moniin asioihin huumorilla, eikä ota kaikkea tosissaan. Valkohanki ei suutu helposti, mutta saattaa loukkaantua helposti. Silloin mököttämisen sijaan Valkohanki kuitenkin on surullinen ja masentunut. Valkohanki tukeutuu usein muihin kissoihin, ja hakee heistä lohtua. Valkohanki myöskin ihastuu helposti, ja näyttää tunteensa selvästi. Valkohanki ei ole johtajatyyppi, vaan enemmänkin tottelevainen käskyläinen. Hän ei pomottele muita, eikä useinkaan äksyile. Valkohanki rakastaa metsässä elämistä, ja on täysin uskollinen klaanilleen. Valkohanki uskoo Tähtiklaaniin vakaasti, eikä anna uskonsa järkkyä vaikeimmissakaan tilanteissa. Hän noudattaa soturilakia tunnollisesti.

Taidot: Valkohanki on hyvä taistelija ja kiipeilijä. Hän on kehno metsästäjä ja piiloutuja. Hänen näkö- ja hajuaistinsa ovat hyvät, kun taas kuuloaisti on huonompi. Valkohangen reagointikyky on melko hidas.

Menneisyys: Valkohanki syntyi Myrskyklaaniin aikaisen lehtisateen aikaan.

Toiveet: Valkohanki haluaisi kumppanin ja ehkä pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty!
En huomannut kirjoitusvirheitä.

-Koirafani

Nimi: Koirafani/A.S.T.E.

28.04.2017 18:48
Alla olevat hakemukset katsottu, vastaus näkyy hakemuksen alapuolella.
----------------------------------------------------------- --------------------------------------

Nimi: Kukkakissa

28.04.2017 14:55
Nettinimi: Kukkakissa

Nimi: Heinä-> Hiekkatassu-> Hiekkakuono

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Soturi-ikäinen-> Oppilas-> Soturi

Klaani: Erakko-> Varjoklaani

Ulkonäkö: Hiekkakuono on vaaleanruskea. Hänen silmänsä ovat siniset. Tuon kaikki tassut ovat valkeat. Hänen kuonossaan on pieniä tummanharmaita pilkkuja. Hiekkakuonon kynnet ja hampaat ovat terävät, pitkät ja valkeat. Naaraan silmät ovat kaukana toisistaan ja sumeat. Tuolla on musta nenä. Hänen polkuanturat ovat vaaleanpunertavat. Tuon korvassa on pitkä lovi, joka tuli taistellessa myyrää vastaan.

Luonne: Hiekkakuono on hyvin itsenäinen. Hän viihtyy yksikseen ja kiertelee mielellään paikkoja. Hän käyttäytyy yleensä hieman töykeästi. Naaras ei ole kovin seurallinen. Hän on yleensä iloinen. Hiekkakuono on äkkipikainen ja uhkarohkea. Hän ei malta odottaa mitään. Naaras uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Hiekkakuono on hyvä saalistaja, kiipeilijä, tasapainoilija ja juoksija. Taistelu, hypyt, piiloutuminen tai kuulo ei ole parhaimpia.

Menneisyys: Hiekkakuono on entinen erakko. Hän syntyi ladossa emolleen, mutta karkasi pentuna ja oli poissa kuusi kuuta. Sen jälkeen hän ei ole poistunut kovin kauas "kodistaan".

Tulevaisuus: Hiekkakuono muuttaa Viiman ja Neilikan pentujen kanssa Varjoklaaniin.

Toiveet: Kumppani ja pentuja uudessa klaanissa.

Vastaus:

Hyväksytty!

Huomasimme, että yhdessä kohdassa luki, että hän taisteli myyrää vastaan. Oletamme, että hän oikeasti taisteli mäyrää vastaan.

-A.S.T.E. ja Koirafani YP:t

Nimi: A.S.T.E.

27.04.2017 14:17
Hakemukset katsottu. Vastaus näkyy hakemuksen alla.

-------------------------------------------------------------- --------------------------------

Nimi: Ghost

27.04.2017 14:12
Nettinimi: Ghost

Oppilasnimi: Jäätassu
Soturinimi: Jääsydän

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Soturioppilas

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Jääsydämmen turkki on likaisenvalkoinen. Hännänpää, vasen korva ja oikea etutassu ovat harmaat. Pienikokoinen ikäänsä verrattuna. Jääsydämmen kynnet ovat todella terävät. Hampaat ovat hieman tylpemmät mutta niilläkin saa vahinkoa. Naaraan häntä on todella pitkä muuhun vartaloon verrattuna. Korvat ovat terävän muotoiset. Viikset ovat valkoiset ja lyhyet.

Luonne: Jääsydän on melko äkkipikainen. Naaras ei viihdy erityisemmin muiden kissojen seurassa. Naaras rakastaa uimista yli kaiken. Naaras pitää metsästämisestä. Jääsydän vihaan taistelua. Naaraan luottamusta on todella vaikea saada koska tämä on niin epäileväinen. Jääsydämmen lempiruoka on hiiret ja myyrät. Jääsydän uskoo syvästi Tähtiklaaniin.

Taidot:
+ Uiminen
+ Saalistus
- Taistelu
- ns. estejuoksu (nopea juokseminen tiheässä metsikössä)

//päätin sittenkin ihan vaan luoda kissan x)

Vastaus:

Hyväksytty!

Löysin ihan pari kirjoitusvirhettä, mutta ne eivät haittaa mitään. :) Ja mestariksi sitten Kajotuuli.

-A.S.T.E.

Nimi: A.S.T.E.

24.04.2017 16:52
Hakemukset katsottu. Vastaus näkyy hakemuksen alla.

-------------------------------------------------------------- ----------------------

©2017 Huurrelehti - suntuubi.com